första matschen (s) imorgon då! :)

idag var det ingen bra uppdatering, och imorgon kommer det inte att vara det heller, srrry! men har volleyboll match vid 9.00 på morgonen till 19.00 på kvällen, perfekt!, så trött som jag är just nu också -.- men är faktiskt sjukt taggad inför den här matshen, nu undrar ni nog vrf? jo, för det är min första volleybollmatch med laget! det blir sjukt kul ju! men bloggar när jag kommer hem sen och då får ni också veta hur det gick! men ska försöka få in ett inlägg på morgonen också :P well well...nu ska jag slagga, annars kommer jag inte klara dagen imorgon utan att dö några gånger ;)



juste vi tog faktskt massa bilder idag som kommer imorgon!
godnatt, puss!

kommentar-svar

fråga:
hej vart gör du dina headers? vill gärna veta !:)
lägg upp ett inlägg som svar tack!

svar:
ja här får du dit svar, jag gör mina headers i photoshop, den jag har nu är bara tillfällig! det kommer en ny! :)


STUDIEDAGEN

okej nu ska ni få höra om min och alice sjukt roliga dag! det började med the voice, you know! vi trode att vi bara skulle få kolla på, MEN VI VAR MEEEEEEEEED!!!!!!! gud asså, vi satt om dösmila som idoter hela tiden, *suck* duktiga vi är... men efter det hjälpte vi mamma packa upp i nya kontoret och så åt vi lunsch, och fick betalt. sen gick vi runt i alla affärer men jag köpte inget, jag vet inte om alice hitta något. vid 3 gickvi på bio, och det var ju braids madies (s). Den var bra och rolig men jag trodde den skulle vara bättre, faktsikt...:P skulle sova hos alice men har volleyboll matsch imorgon. men sen lämna vi alice och jag gick med min faster Sara och shoppa i sc, och jag hitta massa! men älskar saras klädstil (min faster) alltså hon är 22. var bara tvungen att säga det vet inte varför ;) *haha* men här kommer en bild på mitt fynd:


ÄLSKAR ALLT! särkilt byxorna, LOOOVE IIIT!

bloggar mer sen!

Nu är jag hemma och nöjd! Har inte haft nån tid åt att blogga idag, sry!!! Men vi vet ju vrf! Ska lägga upp blir på allt jag köpte sen, hitta nästan inget när jag och Alice shoppa, men jag shoppa med Sara efter och då fick och köpte jag en massa! Skulle egentligen sova över hos Alice, men har volleyboll matsh imorgon! Men bloggar sen, dom andra äter, jag med :P

godmorgon!

Cha! Just nu sitter jag och Alice i bilen, utanför the voice! Vi är lite tidiga, men det är bättre en att vara sen, you know! Eller Alice sitter inte hon ligger och försöker sova, det är smart! Det ska iaf jag med nu! Hörs sen, puss puss
inte snyggaste bilden jag vet :P

ny hårspray.



har köpt en ny hårspay, har bara test sprayat lite i håret, men den värkar grymt bra! nu ska jag hoppa in i dushen, för har köpt balsam och det var 3 dagar sen jag dushade, mitt hår behöver det! ;)

VICTORIA SKÖNHETSTIPSAR


1. VÄRM ÖGONFRANSBÖJAREN

Har du svårt att få till snyggt böjda ögonfransar kan det vara en bra idé att värma upp din ögonfransböjare. Blås med hårtorken på full effekt i några sekunder innan du böjer.

2. SNABB VOLYM FIX

Vatten lyfter hårrötterna, så fukta dina fingrar och gnugga in i hårbotten för en snabb volymfix.

3. BABYLEN HUD

Babyoljan är inte bara till för bäbisar, den gör under på din hud också! Smörj in kroppen efter duschen och du en mjuk och superlen hud är ett faktum


JC hemsidan

detta vill jag ha ifrån JC + det grå linnet jag prata om i inlägget nedan!

det här är jätte smart ifrån JC´s hmsida att man kan testa alla kläder i webbshoppen på en model! man då se hur kläderna sitter på osv...
tryck på länken ---> HÄR och skrovla ner till längst ner, och där kan du testa själv! spara sen och lägg upp på din blogg eller bara på datorn eller bara testa att göra det! :)

ny header kommer snart-

känner för att göra en ny header, den jag har nu är ganska tråkig och änkel. jag vill ha kvar min design men att bara ändra headern. men har lite ide tårka, kommentera om ni har nån ide :) 

kommer lägga mig tidigare idag, jag har varit överdrivet trött varje dag i en månad nu, och börjar bli riktigt less på det! och så ska jag bli hämtat av alice och alice mamma vid 7, vilket betyder att jag måste lägga mig tidigare och gå upp tidigare än skoldagar. härlig börja på studiedagen, suck. what ever det blir kul med the voice och resten av dan! men ska få min månadspeng imorgon + får jag och alice 100 kr var om vi hjälper till att "plocka" in talrikar osv... så vi eller iaf jag kommer kunna shoppa mycket! vill ha ett nytt linne ifrån JC tror jag, ett grått och ett vit. har inget grått linne, och är typ den ända på jorden som inte har det, så det ska jag ha! och kanske lite nya smycken! ♥


gammal bild ifrån arkivet på den här datorn*
minnen ♥

lite ändringar för imorgon.

har vart hemma ett tag nu men har inte orkat blogga förnst nu. men imorgon drar jag och alice först till the voice, efter det tar vi taxi till min mammas nya jobblokal, och hjälper till att ta upp typ talrikar och få typ 100 kr av det sen shoppa i stan och efter det gå på bio. lite ändringar men det är ju typ bättre att shoppa på stan, så bara att hoppas att det blir bra väder då! är grymt trött just nu, så ska lägga mig framför teven och bara slappa!
bildbrist igen. men ska ladda min kamera och ta massa bilder imorgon! :D

YEEEEEESSSSS!!!!

ANDRÉ GICK VIDAREEEEE, YEEEAAAHHHH!!!!!! LOOOVVVEE IT!!!!!!

test-

Du är kär nu - nej inte direkt....
Du har sårat nån så de börjat gråta - tror inte det.
Nån har sårat dig så du börjat gråta - mhm....
Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader - nej inte 10 månader.
Du har haft ett förhållande som varade över ett år - nepp!
Du har haft ett förhållande som varade över två år - nepp!

ÄRLIGHET 
Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra
-  hm...
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - jaaa.... -.-
Jag har smygit ut utan lov - hm...
Jag har ljugit om var jag är för någon - ja eller vah?
Jag har en hemlighet som ingen vet - japp *haha* ^^
Jag har struntat i ett prov - inte pluggat eller vad?


ERFARENHETER

Jag har tappat bort mig i min hemstad - haha jaa...
Jag har sett en fallande stjärna - neej.
Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna - jaa!
Jag har tryckt på alla knappar i en hiss - japp-
Har sparkat en kille mellan benen - inte hårt! men på skoj, ja..
Har hoppat fallskärm från ett flygplan - nej men tror jag vill, typ! värkar fett läbbigt om faskärmen inte åker ut :O
Druckit en hel liter mjölk på en timme - gillar inte mjölk....
Jag har medverkat i en teater - jaoow!
Har träffat någon från internet i det verkliga livet - ja, eller asså sånna jag känner, inte dom jag inte känner!
Du har fångat en snöflinga med tungan - haha, ofc!
Jag har suttit på ett tak på natten - jaaaa, jag tror det iaf!
Jag har aprillat någon - såklart!
Jag har åkt taxi - dum fråga, men såklart!
Jag har ätit sushi - ÄLSKAR SUSHI!
Jag har åkt snowboard - ja och det gick iiinte så bra....
KLÄDSTIL
jag har haft på mig ett plagg jag absolut hatar - ja!! :P
det klädplagget jag gillar mest är - jag gillar toppar/linnen/t-shirts
jag gillar stilen - ibland avslappnat ibland lite mer igenomtänkt, gillar att byta lite!
jag behöver en större garderob- oojaa! min garderob är sååå förliten!
nån av dina kompisar har kommenterat hur stökit det är i din garderob - jaa, fråga alice!!!
du älskar/hatar att shoppa kläder/skor - ÄLLLLSSSKKKKAAAARRRR!


ansiktsprodukter-

älskar mina ny ansikts produkter! dom är jätte sköna för huden, man känner sig grymt fräsch! krämerna är väldigt feta även smnikbortagningen och ansiktsvattnet! mina är dock köpta i spanien men det borde finnas i sverige med. tipsar stort om dom!

hemma ifrån dansen.

nu är man hemma ifrån den korta dansen. ärligt den är bara i en timme, och halva tiden värmer vi upp.... men jag hamna lite efter, eftersom jag inte har kunnat komma på dom två senste träningarna, men jag tar väll igen, får väll ta och nörda hemsidan med koregrafin finns på... (lösenordskyddat)

alice borta i viby<3

just nu vilrar alice runt i viby med cykel och no ide var hon är- japp! ni vet att jag och alice var igår, och hon glömde sin hjälm hos mig så hon följde med hemidag igen för att hämta den. men jag har dans udag och hennes kedja hade hoppat, och jag hann inte stanna och vänta på att hon fixa det, så jag tog bussen hem så vi skulle träffas här. första gången hon ringde vistehon var hon va men inte vart hon skulle åka, andra gången hon ringde hade hon cyklat till skolan igen för hämta isina gympaskor, och tredje var hon nån stans i viby, och hade ingen aning om var hon var! hon: ba men det löser sig nog, men om det inte gör det ringer jag dig. och då sa jag såklart: no way?! ring polisen ag har dans och hinner inte tappa bort mig i viby innan!! men hon hade typ hittat till maxi och det är ju rätt nära här ju! ;)

rubrik?

just nu sitter jag bänkad i soffan, framför house- har kommit hem ifrån volleybollen, och just nu kollar jag på house! innan träningen råkade jag sjuta upp en tjej i min grupp (mai) ´s boll på taket, så alla ba hjätlpte henne upp på taket och ja... vet inte vrf jag skrev det men hade inget att skriva om *haha* ;) nu börjar deeet!

fin -.-

här får ni något att garva åt!

vid 1.00-1.50 så laggar det så hoppa över det alltså spola fram :P <3

snabbis inlägg!

nu ska jag göra ett "snabbis inlägg" som alice säger- ja alice är ju här och vi ska fixa några headers och vi försöker fixa så vi kan komma på "the voice" på fredag! och imorgon kommer nån författare till vår skola och ska va där hela dagen och typ berätta om det... men nu ska jag och alice göra en rolig sak! ni får se sen ;) <3

nytt nytt!

godmorgon! nu får det här bli ett riktigt snabbt inlägg för måste dra om 5 minuter och har lite kvar att fixa, typ sminket :O! aja mamma och pappa kom hem inatt och jag fick presenter :)! ett ansiktskit ifrån bodyshop :D och ett läbbglans ifrån bodyshop! är jätte nöjd! men nu mpste jag dra!

natti natti ;)

ska nog fixa mig för natten nu, känns som om jag skulle somna nu! och imorgon väntar den jobbigaste dagen i veckan. häärligt -.- ska bara kolla klart på 2/1 män sen ska jag slagga! :P


miiiiin!!



header till rebecca och erica

ska kanske göra en ny blev inte heeeelt nöjd :P <3

jag just nu-



planer för fredag:

på fredag är du ju studiedag, och det här ska jag och alice ha för oss under den dagen: på morgonen ska vi till "the voice" tidigt tidigt. efter det drar vi till kista checkar in en film (braids mades (s) eller friends white benefits (s) ) . shoppa, såklart! innan och efter filmen. på kvällen drar vi hem till nån av oss, och kanske slaggar hos den! :) spelar ingen roll hos vem båda har bioduk, you know! ;)


rubriks promlem..... IGEN!!!!

well well.... vad borde jag skriva nu tycker ni? jag kör på det gammla vanliga ikväll är det "the good whife" ska strax välja kläder till imorgon, är det bara jag på denna jord som jag gör det? alltså väljer kläder dagen innan? jag tycker det är smidigt för då behöver man inte så framför spegeln i timmar och välja kläder på morgonen, smart tjej! ;)


love it! ;)


kuul -.-

kom precis hem ifrån volleybollen, kändes som om det var i 100 år. tjaa, egentligen har hela dagen känns som 100 år! har knappt sovit något i natt... okey, back to real life-  imorgon följer alice med hem hit efter plugget"! ovanligt, jag vet! men nu får hon lära sig vägen helt änkelt! ;) juste, kanske inte så kul för er att läsa eller jag vet att ni inte komemr tycka det men skriver det ändå, när jag kom hem kräktes jag :/ alltså inte jätte mycket men det var typ skolmaten, ja där har vi beviset för att skolmart inte är gott ;) aja what ever jag mår prima så det var väll bara att jag drack mycket vatten på träningen eller något :P ikväll ska jag iaf somna lite tidigare! somnade typ 1-2 igår (på natten) jag typ dog på morgonen!


ingen speciell klädsel idag....

igga den sura minen och lite suddiga bilden, men det är inte så änkelt att stå på ett ben för att få me skon och hålla mobilkameran stil ;)

säg aldrig för mycket till den du litar på, för den du litar på, litar på en annan också.

hemma ifrån plugget! har haft mina snygga chickskor idag! hade problem med artt springa och så men what ever dom är snygga sååå? det här får bli ett snabbt inlägg för måste fixa mig till volleybollen vid halv 5. den är i en och en halv timme, klarar ni er utan mig så länge? ;) skorna som är på min header så jäkla snygga! jag dööör, och det upptäcker jag liksom trööög?

whanties



gud va snygg jackan är! älskar att den blir ullig där uppe! den skulle man inte direkt tacka nej till!
jackan kommer ifrån jofama by kenza ´s höstkolektion! love it! 

om man skulle mixa om jackorna skulle det blir sjukt snyggt! för på den första tycker jag det är för mycket skinn och ingenting där uppe. och på den andra är det inget skinn och lite för "mjukt"" eller vad man ska säga... och mixat tillsammans bilr det jätte snyggt, och då tänkte jag, svart skinn lite sådär mjukt på vissa ställen, ulligt där uppe och innuti osv.... och det blir ung som jackan kenza har på sig där uppe, alltså drömjackan!

vill du sprida något fort, säg att det är hemligt

godnatt bloggen! sov så sött!


länkbyte!



www.tredjejulii.blogg.se 
blogg värd att checka in!! :)


www.hedinfanny.blogg.se
checka in fannys söta blogg! helt klart värd att läsa!!!!


godnatt bloggen!

kollar på ensam mamma söker på tv3play.se ! var rätt besat av det pogramet föra året men har inte följt det, det här året. well well.... ska väll snart slagga, men what ever kommer väll ändå dö imorgon på morgonen! man är alltid så grymt trött på morgonen! damn, kunde vara tvärt om liksom! trött på kvällen pigg på morgonen ;P men nu ska jag fortsätta kolla på ensam mamma söker bye bye babys!
 



-

har bästa outfiten imorgon! eller iaf bästa outfiten som passar till mina nya skor :) ikväll är det ju Gustafsson 3 tr (s) haha älskar humor pogram! och han är väll 1 av sveriges bästa humorister? eller det är ju en smaksak, jag tror nog ändå att han är min favorit eller kanske har några fler *haha* just nu kollar jag iaf på amazing race eller hur det nu stavas :P



skola imorgon :'(

skola imorgon, känner så liiiiite för det! alltså man känner ju aldrig för att gå till skolan men idag känns det som om jag bara vill gräva ner mig i mitt täcke och stanna där! :P men kom på en grej! varje gång jag gör ett inlägg eller oftas då så lyssnar jag på musik, och det jag lyssnade på lägger jag in i slutet av inlägget, så egentligen borde ni checka om det finns nån musik i slutet och sätta på den och sen läsa inlägget! ;)



ANG design!


man ser inte texten så bra, men det är läsligt! det är iaf om att man måste skicka bilder, beskrivning osv....

design

har en massa headers att göra ska börja med rebecca och ericas så får vi se om jag hinner någon mer ikväll. men om ni vill bestäla en design. sen vill jag inte känna någon press så när jag har tid gör jag den kram!

love ya!

Utkast: Sept. 25, 2011

nu är jag hemma och har fått mina drömskor. dom siter som en smäck, är så nöjd!!!

kul film!

"the zookeeper" va faktiskt riktigt rolig! jag satt och grava nästan hela filmen! crazy movie! ska strax dra till stinsen och köpa skrona. dom satt jätte bra när jag testade dom lite tidigare idag, så dom ska jag ha! mormor lägger ut till mig eller till mamma dårå ♥ ikväll blir det sushi kväll, love sushi! har typ vart en av mina favorit maträtter i 4 år nu ;) men måste hinna till stinsen innan dom stänger!!


ser vi ut som små barn på bilden?

guud! visst ser vi ut som små 9 årigar på den här bilden eller? jag tycker det! skulle så gärna vilja visa den roliga bilden på alice! men jag skulle inte heler vilja visa den om den skulle vart på mig ;) men ska inte sukta er.

-

vet inte om jag kommer skriva om så jätte intressanta saker idag... men snart ska vi dra på bio, the zookeeper. som tydligen ska vara grym enligt min 9:åriga brorsa so we will see! fast har sett trainlen, och den ser helt ok ut :) men på fredag är det studiodag och då ska jag och alice dra till the voiccccceeeee! ^^ eller det beror på om dom kan då såklart! och efter det har vi bestämt att vi drar på bio och har kul hela dagen lång! shit jag och alice kramp garvar alltid när vi är med varann! härlig, för ett gått skratt förlänger livet ;)

kramisar!

i know.....

jag gjrde en rätt misslyckad header ska fixa en ny men medans så får vi ha den :P

dröm outfiten!

dålig utklippning och dålig bild, men måste äta lite frukost dör snart! <3

godnatt! :) <3

Godnatt! Bloggar ifrån mobilen nu för årkar inte starta och sen stänga av strax efter det :P men det har vart en flumig härlig dag idag! Imorgon ska jag kolla på skor inte köpa, för mamma och pappa är ju i Spanien nu, men ska kolla! Och på eftermidagen ska vi på typ "the zookeper" brorsan ville se den och så sett den var "super" men han är 9 så vi får väl se! Kram kram!

flumig kul dag!

nu har alice åkt och den är en enorm fluga på data skärmen! får panik om den inte flyger iväg nu! aja nu har iaf alice gått vi hade jätte flumigt! vi har alltid det när vi är me varann ;) men när vi kolla igenom alla bilder hittade vi den roligaste, feljigaste och flumigaste bilder ever! den fick oss att garva, gråta och tappa andan, så jäkla kul är den! men ni kommer inte få se den får då kommer alice dampa loss på mig! asså bilden är på alice :P

där bakom gömmer sig den roligaste bilder eeeeevvvveeeeerrrrr!!! :)

bara en rolig grej jag och alice gjorde:


ny header till alice:

jag och alice har fixat ny header till alice! hon blev as nöjd!

photos by victoria and alice :

söööt!
kraam!

hissie och dissie



@alice

snart kommer alice hit och vem vet vad vi ska göra ;) men tänkte att vi skulle ta lite bilder, I NEED THAT! skulle va skönt om vi gjorde det så min bildbrit kunde ta slut nån gång! men hon kommer om en halv timme, hon skulle köpa nya skor, jag hatar henne om hon köper mina drömskor!! ;)


måste städa mitt rum!

och det här är bara halva rummet!! min säng är typ full med kläder och fotöljen är bombaderad med kläder -.- ♥

nytt fynd!

älskar byxorna! hittade dom här plaggen i en hög med kläder mamma inte kan ha längre, men som passar på mig ^^ ♥

c.c



sovit sött? har inget att skriva om har inga planer för idag, inga planer för ikväll.... eller ska kanske va med alice men tror inte det :P men ska väll komma på något, men först måste jag äta lite frukost! kram kram


natti natti bebys!

nu ska jag gå och lägga mig. GUD VA TRÖTT JAG ÄR! ligger och kollar på svampbob fyrkant på nätet *haha* gulligt litet roligt barnpogram! får mig iaf att skratta så då kan man ju kolla på det ;) jag har inga särkilda planer imorgon, kanske ska va med alice imorgon, om hon laddar sin mobil och svarar på mitt sms. kommer iaf få sova ut imorgon, älskar sovmornar! aja godnatt sov så sött!

stress stress stress......

kom på att det är skola på måndag, och ni fattar inte hur trött jag blev på direkten då! känner mig jätte stressad för skolan! alla läxor, prov och allt! skulle inte skada om dom tagga ner lite. jag vet inte men man får väll oftas huvudvärk av stress? kanske bara det jag har asså typ överstressad :P när jag tänker på det har jag haft skumma drömar om läxor och prov! jag är seriös! det varnog inatt som jag drömde om att jag inte hade gjort läxan och att det skulle vara prov, och då fick jag typ panik! läbbigt! känner mig lite geekig när jag drömer om läxor....


bra man ser mig :P


header till mallan-

hoppas du blev nöjd gmn!

vilken ska jag ha?

eller

mår pretty better!



igen* eller kanske inte helt super men helt klart bättre! har skämtbort mig själv lite nu, känner mig jätte fräsch nu! :) ska strax äta lite, i am starving! glömde lunchen idag så det förklarar ju det! men nu är det mat, YES! ses sen, bye bye bbys!

lagt nytt nagellack:

  

härlig blå färg och härlig rosa färg! blev ganska nöjd, ska nog byta rosa färg. lite fånigt att lägga upp vilken nytt nagelack man har men nu gör jag det ;) <3

att göra lista!

nu känner jag mig nästan helt frisk! och här är min " att göra lista" för senste timmen framåt:
♥ ska hoppa in i dushen och ta en låång dusch!
♥ lägga en annsiktsmask!
♥ måla naglarna!
♥ ta ett fotbad!
♥ njuuuuta!

ny design-

ny design, vist är den mysig? ska kanske jobba lite mer på den men är nöjd just nu iaf! men om ni inte ser den, uppdtera sidan eller tryck f5 ! <3
kram

ny design på G

håller på med en ny design den kommer snart! tror jag kommer bli riktigt nöjd med den! ^^

då-nu

några huvudpersoner i glee när dom var yngre!

gick igenom mina kommentarer och hittade den här! sry att du inte fick svar förnst nu!

fråga: gör du dina heders, designer, texter själv? och om någon skulle ta dina texter utan att fråga vad skulle du göra då? :)
svar till Sara f. : jag jag gör mina headers, designer och texter själv :) tycker du om dom? ;) asså jag skulle nog säga till den som tog utan att fråga, men skriver oftas min bloggs namn på varje text och sånt jag gör, så det är nog svårt att ta utan att man skulle veta att den är min :)


saknar latte!!!!!!! söt hon är asså! :') <3


hamna efter i dansen?



har inte kunnat gå på två veckor nu! kommer hamna så efter. hatar egentligen sånna "sporter" som om man missar en gång, så missar man en massa viktiga danssteg eller annat, det är liksom inte riktigt så på volleybollen :P men gillar att dansa so what ever....


fre. sep 22, 2011



sovit sött? idag är det fredag, skönt! sov till 10 idag :) eller först gick jag upp, huvudet värkte, ringde till skolan och la mig igen.... mår klart bättre men inte helt bra. sitter och lyssnar på "vart jag mig i värden vänder" lyssnade på den för ett tag sen, men den är fortf bra! :) ska ta lite frukost och sen lägga mig igen, trött fortf :S vilket är konstigt, för har legat i en soffa i 2 dagar ;)

bara för att jag är osminkad, sjuk och trött :P



sitter i mörknet och försöker somna framför "jag älskar dig" videoklippen ifrån youtube, det går sådär :/ jag skippar skolan imorgon, antar jag. mår inte specielt bättre och man ska typ ha den dag efter man har vart sjuk :P och sen har jag ju hela helgen på mig att krya på mig... tänkte göra ett video inlägg men kameran cepar, eller jag skulle va tvungen att uppdatera något och det pallar jag inte just nu :/ aja ska fortsätta jobba på "mååååste sova" fronten (driver) så godnatt, sov så sött!

-

jag och en tjej i min föra klass tänkte fixa en "återträff" med vår gammla klass, kul!! bara att hoppas att alla i föra klassen har fb! men det skulle va kul, träffa alla gammla kompisar. det var 2-3 år sen :) men nu blir nog det här sista inlägget för mig idag, är grymt trött så ska kolla på robinson sen ska jag slagga!


boots-

passar ni i boots? jag tycker inte att jag passar i boots. har iaf svårt för att se mig passa i det. fast det finns ju olika boots men jag menar dom som brukar vara svarta och ganska typ breda. okej ingen bra förklaring men what ever! hittar ändå ingen bra bild på exakt dom jag menar :P såg mina drömhöstskor på tv just gud va snygga dom är asså!


älska?!
dinsko 499:-


ansiktsmask-



mina favorit annsiktsmasker! har faktiskt inte testat "vanilla fudge" hehe... men många säger att den är super bra! har en chocklad ansiktsmask hemma så vi får se om jag mår bättre imorgon så kan jag annvända den. det skulle ju vara härligt att känna sig lite fräsch igen!


gammal bild*

posetiv tjej nu! :)

har gjort en massa negativa inlägg nu känner jag, så här kommer ett posetivt inlägg-
känner att jag har vart ganska negativ på bloggen ett tag nu, så nu ska jag vara posetiv, även om jag är sjuk! ska inte överdriva för det blir bara fejlat ;) ska också göra ett långt inlägg mina inlägg är nästan alltid 1 s korta! så tänkte svara på en fråga jag har fått " hur får fixar man photoshop till datorn" svar; jag är inte rikitgt säker min pappa fixade till mig. men man kan nog köpa det i en affär eller bestäla på "adobe" - fast det är rätt dyrt att köpa photoshop , eller det beror vilken sort man vill ha! " hoppas du fick svar på din fråga! ska snart äta mat och sen lägga mig framför teven (vilket jag redan gör nu med) och kolla på robinsonsom börjar vid 8, kul kul! :)


↑visst ser jag liten och rätt konstig ut på den bilden? *haha* :) jäätte kul! ;)


dissar/hissar


(lite fejlad dissar skylt)

att vara sjuk- hatar att vara sjuk, att ha ont och såsa hela dagen, och känna sig som en sackosäck som inte kan göra något.
när mobilen tar slut på batteri- man har ingen tilgång till internett och kan inte nå någon med sms eller genom att ringa.
♥ när alla snygga kläder ligger i tvätten- man letar och letar i garderoben efter några kläder som passar och hittar naada.
att försova sig- man får panik när man kollar på klockan och den är några minuter för mycket för att få en lungn morgon.
när det inte finns något på teven och man har gjort allt på datorn och alla läxor- man sitter och nästan somnar sittande i soffan för att inget finns att göra.
 när man måste sminka om sig- när man sminkat sig och känner för att testa något nytt, och det bara blir fel. man får panik och försöker få bort bara just det men det funkar inte så man får börja om helt.
läxor- när man börjar skolan eller är imitten av en termin får man panik av alla läxböker som finns i väskan! det skulle inte ska att dra ner lite på läxorna.


häliga sommardagar- när man är på stranden med kompisarna bada, sola, läsa tidningar och spela beach voleyboll, HÄRLIGT!
bruna ben- innan sommaren har man bleka vita ben, men efter en hel solig sommar på stranden får man snygga bruna ben+ resten av kroppen blir brun med.
shopping- jag ÄLSKAR att shoppa kläder! man kan säga att jag är rätt beroende. en del gillar inte att shoppa eller kläder, men jag älskar det! tyvär tar in plånbok smällen för det ;)
mysiga kvällar med familjen och vännerna- när man har mysiga/roliga kvällar med kompisarna eller familjen, snacks, filmer ja den meningen är ett ord - fredagsmys!

dagen för mig har vart bläääääääääää


ni vet ju säkert hur min dag har varit, inte så bra! vet att ganska många till i klassen är sjuka så jag är inte ensam om det direkt. men jag blir väll bättre, antar jag. men kollade precis mig i spegen, OJ OJ! jag ser ut som ett lik, håret står lite hur som helst ochär sjukt tovigt, jag ser jätte trött ut, och mina axlar hänger. + att jag känner mig inte frächast. funderar på att ta en dusch men är orolig att jag ska typ rammla, för har ju grymt ont i huvudet! jag vet jag är rätt paranoid eller vad det nu heter men är också grymt trött så bye bye!♥

stil feel sick!



ahh! min huvudvärk går inte ens över med alvedon :'( undrar hur många som är sjuka idag, alltså i skolan. det är fint väder ute nu iaf, det var ju lite fejl att det inte var fadderdagen idag istället -.- shit hatar att vara sjuk, och jagh hatar att jag blir jätte enkelt sjuk! men nu så ska jag inte skriva bara om det på bloggen för hur intresserade är ni av hur ont i huvudet jag har? tror det ligger på 0, have i right? ;) vet redan att jag ska vara hemma imorgon. för man måste ju ha en feber fri dag eller vad man ska kalla det! och om jag mår bättre imorgon så kan jag börja på några headers jag lovat att göra.... :P

Sept. 22, 2011-08.14

godmorgon bloggen! stannar hemma idag, känns som om mitt huvud kommer explodera! häärligt -.- har redan vart sjuk två gånger den här terminen så måste alltid ta igen en massa bla bla bla.... mina planer idag är iaf vila till att jag blir frisk igen, käka alvedon och passa på att blogga, har ju den lilla vita datorn nu :)
 



vill ha semester!!!!!

skulle så gärna vilja åka iväg utomlands, såklart ett varmt land dårå! är så avensjuk på mina föräldrar som är i spanien och firar kompisar. hatar svarige när det är så kalt och fult väder! jag skulle vilja åka till bali eller thailand eller florida eller L.A det är mina drömresor.... men nu börjar hawaii five-o igen å måste dra puss puss!

filmtips



wild child och bakmällan! stort filmtips!

whislist!



gud va snygga dom här två är! dom är ifrån gina och så jäkla snygga!
älskar dom! + att västen ser jätte mysig ut!!!

tjo bre vad händer jaow ;)

hur skulle jag kunns leva utan alvedon? och jag är serriös! ;) nu börjar iaf 2/1 män. det är ju en ny kille nu det är serriöst as dåligt, man kan liksom inte ersäta Charlie! men sen är det Idol och sen Hawaii five-O . ligger med ziperallen, täcke två filtar och jag typ fryser lite ändå, är det bra eller dåligt?


härlig sommarbild!


sjuk igen? skit också!<3

känner lite att det är sjukt orättvist nu! jag har feber och grymt ont i huvudet, IGEN!!! :'( dumma fadderdagen! har ju såklart ingen alvedon heller!  + att om jag kommer till skolan imorgon har vi ett NO-förhör som jag inte visste om och spanska förhör som jag inte visste om!!! känner mig ganska död just nu.... anntar att det är fler som är sjuka efter den här dagen. vet att millan är det iaf.... men har vart sjuk i en månad nu och feber då och då det är orättvist :( haha enrolig sak är att jag sa till alice att "om jag blir sjuk efter idag så stämer jag skolan" jag drev då, det kan va bra att veta alice! ;)


dagen på grönan med jullan <3

-

har sovit i några timmar, i need what! ska dra till dansen vid 18.00 och ikväll är det hawaii five-o. men gud vrf skulle det va kul att veta? alla som kollar på hawaii five-o vet ju att det är ikväll ;P har lite tråkigt som jag tror att ni förstår ;) men har börjat kolla på nya vinterskor vill ju helst ha ett par uggs, men vet inte vilken färg jag vill ha... gillar svart eller mörk bruna färgen på dom!

älskar bilden!



älskar den här bilden! den är så härlig. det är liksom soldnedgång ja fin bild helt änkelt ^^ saknar sommaren lite. men ändå är det mysigt med vintern, snygga jackor och skor, julafton och mysiga kvällar. kraam!

dagens planer-

 
 föst så ska jag ju vila, det är galet hur trött man kan bli bara på en förmidag.... sen ikväll är det dans det blir super kul! det känns allvarligt som om det är helg venne vrf :S aja imorgon ska jag va med alice bralice ;) vi är ju typ varje dag, men vad ska man säga, vi har ju kul ihop ;) <3
 


hemma tidigare ^^<3

hemma tidigt, vrf? jo för det var en av den sämsta dagarna i mitt liv! som ni säkert ser är det jätte regnigt ute! så vi på förmidagen "lekte" vi lekar (!.-) sen åt vi lunch, UTE! och hela tiden regna det, så vi fick gå hem tidigare tur? nu ligger jag med datorn knät i tven på och ziperallen på och täcke. ändå är jag fortf kall :/ det var så jäkla kallt och blött att det inte går att förklara! alice fick typ lyckotårar när dom sa att vi skulle få åka hem! :')'



Sept. 21, 2011

godmorgon bloggen! sköööönt med sovmorgon idag. + att jag får sjuss dit, mamma och pappa ska till spanien så får sjus ^^ men har inte fixat klart mig så det ska jag ju göra först! sen ikväll är det dans, första gången den här terminen för mig. kunde inte komma förra gången :P ♥

gud vad korta inlägg jag gör....
ska försöka göra längre ;) <3

fyspass=min fiende nr 1 ?

hemma ifrån volleybollen. GUD! vi körde fys hela "passet" asså i 2 timmar -.- måste nog inte säga allt vi gjorde det är inte så intressant, men det var jäkligt jobbigt! har precis dushat och ska sätta mig i soffan och kolla på house! ha en brakväll bbys!


har hittat min kamera sladd ^^
ps: var är ni?!?!?!

hitta den :D tycker såna (:D) smilysar är rätt fula :P <3

yeees?! hittade den lilla vita datorn som väll är min. fast på den här är det inte lika bra kamera och ingen photoshop :/ men tror jag kan fixa photoshop till den här med kan ju fråga pappa ikväll ♥ men ikväll är det volleyboll kommer inte glöma det idag, råka göra det igår smarta jag -.- <3 



ja inte så bra kamera på den här darorn dårå :P

dagens

en av min favvo outfits, kanske inte snyggast men helt klart en av dom skönaste!

sovmorgon

hemma ifrån plugget.... fatta att det börjar jag ju typ varje inlägg med när jag kommer hem ifrån skolan bla bla bla..... men guuud vad skönt det blir imorgon, sovmorgon och dag på bögsgård! okej att vara på bögsgård är inte så kul att va på men ändå sovmorgon ^^

sluta klaga....

okej... ska sluta klaga på att jag har bildbrist! förklaring; min lilla svarta kamera som jag brukar ta med till plugget, har ingen laddare eller laddaren är gone! ska försöka leta lite mer men annars så får jag väll börja fota med mobilkameran. (-.-) jag har ju en systemkamera också men den får jag inte ta med till plugget (!) ♥
nej jag vet, så exakt ser inte min ut men det var det bästa jag hitta ;) <3

header till signe-


shaaa stalkers!

hemma ifrån veollybollen! kom en halvtimme sent men vad gör det? ;) gillar inte min design! den är ju grymt tråkig. ska göra en ny men inte just nu.♥  har några att göra också så dom ska jag göra först!

smink i want!


ser ni eller ser ni inte?

haft en bra dag? man kan väll säga att jag har haft det, eller värdens normalaste dag! aja, en del i klassen säger att det inte går att gå in på min blogg och på några flers. tror jag fixat det men kommentera gärna om ni fortf. inte kan se hela bloggen :/ men ska snart på volleybollen så måste fixa mig! puss puss


gash! får damp på rubrik!

nu äter alla och jag passar på att blogga! :) snart börjar ju idol och till det blir det tårta, idag igen.... alltid gott med tårta? aja nu måste jag iaf gå! have a nice day! puss puss!

bild brist, emmy, plz! lägg upp bilderna! :)♥

kvällens planer:

dusha och fixa mig för kvällen
vi får gäster, så i kväll blir det ingen bra uppdatering just so you know!
checka med mamma om vi hinner åka och hämta ut mina nya volleyboll knäskydd :)
vila lite, dör av trötthet!
kanske hjälpa till att baka tårtan jag nästan är säker på att jag inte kommer årka äta!


-

hemma! saknat mig? ;) men vi hade jätte kul! vi hoppa, simma, garva och putta i varann, såklart.... ska fixa mig för kvällen och kanske vila lite? om jag hinner.... men vi ska fira pappa idag, igen. men farfar och co. kommer och firar ♥ om vi får se om jag klarar undan kvällen utan att somna och att magen spängs, vi har ätit tårta 3 dagar i rad, jag dööör!! ;)

 

kram kram!


ide tårka

jag vet att jag har lovat att jag ska göra headers/design till en del! men har lite ide tårka på det, så om ni vill ha så skriv hur ni vill ha den okej? ♥ skriv på fb eller mejla [email protected] ! :)


lipgloss-

hittade ett lipgloss på kicks sida som ser härligt ut! kanske lite prinsesshållet på den rosa nyansen, men på läpparna skulle det nog sitta perfa!♥

99 kr på kicks <3

Godmorgon

tror nog jag är den ända som är upp just nu. men vaknar samma tid som jag vaknar när jag ska till skolan, utan väckaklocka "/ men igår bada vi i vår jakutzin (s) , kolla på man in black :) jag typ spydde, var så jääkla mätt! well well.... idag ska jag iaf kanske dra med alice och jossan till simhallen och.... simma såklart ;)
misslyckad bild... och det var innan sommaren, gud va bleka ben man hade! :o♥

driv bilder by vickan och jullan

kram kram

rubrik lös....

nu är vi hemma ifrån ulriksdal, vi åt på café och så. men nu ska jag tillbacka till jullan. känner mig inte så social när jag sitter och bloggar när dom andra snackar ;) så förvänta er inte en bra uppdatering ikväll! ♥
kram

-

nu drar jag och kollar på brorsans fotbollsmatch....
kram

bara en söt grej <3

jag och jullan då (småååå :')
och nu (stoora)
är vi lika? asså som små till stora? gölligt! :')

så jäkla gryma!

gud asså! fattar ni att innan dom här två va med i glee va dom inte upptäkta än! :o♥

header till emma-

hoppas du blev nöjd! det belv inte jag har typ inga nya idér. skicka om du har någon, idé asså !♥

todaysdresscode:

dresscode:


kram!

-

gäääsp! sovit gott? idag så ska vi föst cykla (-.-) till nått café och fika med jullan, rebbe, anna och max :) asså vi ska fira anna, sen ska vi hem till oss äta här bada i poolen och sånt ! jag har bästemt att vi ska hyra en massa filmer så kan jag och jullan kolla film natten lång ;) ♥ men "förhandsgranska" knapp är cpad, den funkar inte "/ nu ska jag äta lite frukost och softa vid teven !

stort filmtips!

gud vad fin, sorglig och bra film jag saknar dig va! gud jag grät! var där med jossan, siri och hugo. vi var inte direkt många, eller i början var vi liksom typ 12 pers som skulle gå, men alla skulle typ till landet, match, träning eller annat! men ett STORT filmtips asså! men vi var i sollentuna bio och det var värsta mini biosalongen! 4 rader och en liten biogrej ;)
kram

svar på frågestunden

KommentarTid
Anonym om FRÅGESTUD, ställ en fråga and i answer!<3:
blablablablabla

16 September, 16:38
lovisa om FRÅGESTUD, ställ en fråga and i answer!<3:
har du gått på töjnaskolan? för jag tror jag kommer ihåg dig! ^^

15 September, 08:28
Anonym om FRÅGESTUD, ställ en fråga and i answer!<3:
Har du fått mens än? :)
14 September, 16:12
dedu -.- om FRÅGESTUD, ställ en fråga and i answer!<3:
Bråkar typ du och emmy och alice? Ni är typ aldrig längre.

14 September, 16:06
Anonym om FRÅGESTUD, ställ en fråga and i answer!<3:
har du strulat?

14 September, 16:00
Anonym om FRÅGESTUD, ställ en fråga and i answer!<3:
vad har du i statistik?

14 September, 16:00
Anonym om FRÅGESTUD, ställ en fråga and i answer!<3:
vad har du i statistik?

14 September, 16:00
MIranda om FRÅGESTUD, ställ en fråga and i answer!<3:
här får du några frågor gumman:
hur gammal är du?
har du en kille?
gillar du pop eller hip hop mest?
vad har du i statistik?
vilka bloggar läser du? 
kram Sara

sv;
anonym; ?
lovisa; ja! :) <3
anonym: nepp.
dedu; nej? men asså vi är lite mer med andra...
anonym; 
anonym: har precis bytt så på den här har jag runt 45 på min gamla
(mevickan) hade jag runt 70 och hoppas på att jag börjar få det igen :)
anonym; samma som ovan!
mlranda; 12 år- nej singel just nu- pop!-det skrev jag- asså
dom jag läser är väll alicernb.blogg.se mymallan.blogg.se veys.blogg.se
noralife.blogg.se och kenzas.se


så många frågor var det inte men hoppas ni fick svra på era frågor! <3


dagens

halsduk: gina 99:-
topp: new yorker 179:-
byxor: cubus 199 :-

bio ikväll<3

hemma ifrån en tråkig dag i plugget ♥ men ikväll blir det bio med jossan, siri, hugo och typ josh och typ nån mer, vet inte riktigt vilka som ska med :P vi var början jätte många tjej som bestämt men så kunde typ bara vi :/ och vi skulle kolla på " jag saknar dig" men det är väll ingen killfilm direkt eller? så ska checka vilka fler som går annars så ska vi träffas 7 och så börjar den halv 7, alla säger att den är sjukt bra! :)

♥ minnen ♥
PS: svarar på frågestunden ikväll eller imorgon!

kanske frisk snart?<3

frisk och glad man är nu då! ikväll blir det Robinson med en god smoothie ;) nej så frisk kanske jag inte är än men snart! skolan imorgon iaf. ska kanske hänga med alice efter plugget imorgon, om det gick för henne! älskar fredag, vi slutar kvart över 1! de är härligt! ska hoppa in i duschen strax känner mig inte så fräsch efter idag, you know ♥
härlig bild<3

whanties-

 



 

gud va snygga! älskar att dom går upp! ♥

absolut en av dom som ligger högst på listan just nu!


små tider, goda tider-

hittade en massa bilder på mig som liten, älskar att kolla på såna bilder!

känner mig bättre :)

har vart en rätt seg dag men mår bättre nu! ska fixa några headers och ladda upp några bilder på mig som liten! tittade i några gamla fotoalbum, hitta en massa gulliga bilder!! nästan alla är på mig och jullan! ;) oj! kollade ut nu och solen skiner! har dt gjort det hela dagen? det var väll mulet ett tag, eller? ♥

header till emmy-


du får välja vilken av dom, lite skillnad på varje! <3

kul grej bara <3


angående frågestunden-

skriv fler frågor! ni kan ju fråga vad ni vill! men onödigt om ni ska vara anonyma! eller det är klart ni får va det men det är roligare med namn ;) ♥


sick girl

stannar hemma idag, så kanske jag kommer imorgon istället. sry att jag inte blogga så mycket på kvällen igår men mådde inte als bra! :'/ ska lägga mig och kolla på baksmällan, igen. och vila, ja göra sånt man gör när man är sjuk ♥ och hoppas på att det kan försvinna snart har haft det i nästan en månad nu :/ ♥

sjuk?! IGEN! :'( <3

Nu bloggar en tjej med magont, huvudont och blir yr när man står upp! Alltså jag är sjuk :'/ gash, asså min förkylning försvinner aldrig. Vet inte om skolan kommer se mig imorgon. Gud hatar att vara sjuk! Men nu ska jag skriva om nåt annat ;) ikväll är det Hawaii five-O ! Serri älskar det pogramet ! Nu ska jag softa i sofan! <3

sry!

kan ha svårt att blogga idag, men ska försöka få in något till inlägg idag!♥
puss puss

grattis pappa!

grattis pappa på 43 års dagen!
nu ska vi fira pappa med tårta och presenter bloggar sen! ♥
puss puss

hinner inte ett långt inlägg!

nu är jag hemma ifrån plugget. ikväll är det dans, taggad!! första för terminen, i know vi böjar sent :P men måste fixa headers en till emmy och en till mickis! men juste ställ gärna en fråga på frågestunden nedan!♥


puss puss

FRÅGESTUD, ställ en fråga and i answer!<3


skolan-

sitter i biblan med alice och emmy, vi ska checka eller jag och alice ska checka vilka som komme till the voice, och vilke dag, så vi vet när vi vill komma ;) kollar på några bloggar och annars tråkigt som plugget är! vi ska snart dra till vår lektion, men måste hjälpa lilla alice att hitta vilka som kommer ;) ♥


har inga nya bilder :/

dagens

ha en bra dag! nu drar jag till plugget puss puss!

ska man lägga upp inlägget eller inte? värsta onödiga!

har nog ALDRIG haft fullt upp på kvällen! skulle nog vilja ha det, faktiskt. man somnar ju nästan av tråkhet på kvällen, ähh! daaa! är jag sheni (s) eller sheni (s)? när man har kompisar hos sig kan man inte somna för man har kul har man inte det somnar man! så det är inte bara att man är trött också att man blir uttråkad... jag vet!, värsta onödiga inlägget! men like a sed, man har ju inget att göra på kvällen.... ;) ♥
puss puss

hårprodukt nån som vet var man hittar den?

letar efter en hårprodukt som är lite mossig och man tar på topparna så blir det jätte snyggt, kan bara inte hitta den :/ har letat på typ alla smink/produkt affärer :P ida hade sån moss och det blev jätte snyggt! men den hon hade var ifrån London... men tipsa gärna ifall ni fattar vad jag menar och vet vad det finns.
OBS. jag menar inte vanlig hår moss, så reetard är jag inte ;)
sjuk den här dagen på bilden, men hittar ingen bättre<3

dagens

grymt enkel och skön!

mag ont :/ <3

skulle ju följa med alice efter plugget, men har grymt ont i magen :/ så kommer tyvärr hoppa volleybollen idag, ja det gör så ont :/ men gud hatar vädret! jätte blåsigt, det var jätte svårt att cykla hem, bara motvind! funderar på att börja ta bussen igen! ända problemet är att då måste jag gå upp 3 kvart tidigare. och juste vi har fixat en stor spegel till mitt rum, ÄNTLIGEN! har bara en liten sminkspegel men nu en stor med ;)
har lite bildbrist*

godmorgon

gud, bara tråkigt väder dom senaste dagarna! idag kör jag på smk mjukisbyxor, rosa linne ifrån JC, smk munkis och gina halsduken ! för idag ska jag vara varm ♥ ska äta frukost och sen är det ju plugget, såklart :P♥
puss puss

godnatt!

nu ska jag slagga! dör typ snart, men imorgon ska jag följa med till alice ett tag efter plugget! för jag vill ha en låt alice men håll med om att det var liite roligt! okej nu ska jag inte bara skriva till alice liksom! men see ya tomorrow babys!

fixa eller ha kvar?

tycker ni jag ska fixa min design? tycker den är lite tråkig, eller? är rätt nöjd med headern men rästen liksom! har hållit på med det här inlägget i ung en halv timme och checka hur långt jag har kommit ;) men ska säga grattis till avan! och typ till hanna med eller kanske snart! ikväll är det ju "the good whife" men nu måste jag dra <3
emmy plz lägg upp bilderna !

är han grym eller?

hitta ingen bättre video :P <3

hemma ifrån volleybollen, är helt slutkörd! men vår tränare hade sin syrras barn med sig, som bara var 1 och ett halvt! JÄTTE SÖT! ska käka lite nu sen göra alla tusen läxor vi har.... och fattar nada på vad vi ska lära oss på NO provet. men gud hur intresserade är ni om mina läxor liksom!? aja, nu måste jag byta topp, har precis duschat och mitt hår är lite blött dårå! ♥

har lite bildbrist, men emmy ska lägga upp en massa bilder! när hon har tid!

dagens

snygg bild då -.- <3

-

jag vet att inlägget "godmorgon" blev inlagt precis, men datorn lagga imorrse så det kom aldrig ut. ska snart dra ut till volleybollen så ska fixa mig och fixa lite melis bla bla bla... ska fixa lite med designen ikväll, eller kanske ;P kommer typ att få gå till volleybollen, inte så långt bara till satelliten men ändå! har inget lås till cyken, ja, jag kanske skulle kunna ta den ändå men har redan fått en cykel stulen för typ 1 månad sen så nej tack :P men kanske hittar något lås ändå.

jag och jullan när vi var små! kanske inte snygg på mig då men what ever 1000 år sen!

godmorgon

skola idag då. jag dör, seriöst är så trött! kunde typ inte sova igår för det bara ösregnade ner :P gud vad tråkigt väder det är ute! är hösten redan här? fast det skulle va lite mysigt, för då kan man börja använda skinnjackan, snygga halsdukar och en massa mer! och såklart då är man närmare julafton. har redan kommit på vad jag vill ha, men det är bara 4 månader kvar!

middag hos mormor och morfar<3

bloggar hos mormor och morfar, åt här idag då! ♥
vi ska snart dra hem men slänger in ett inlägg innan det. just, alice vi kan inte va imorgon, har volleyboll men på tisdag kan vi va ett tag har volleyboll då med, men lite senare!♥ är det något på bra TV idag? men ska slagga lite tidigare idag dör av trötthet och huvudvärk. är riktgt nöjd med outfiten till imorgon! eller tror det blir bra, har inte hunnit testa den än :P tror vi ska dra nu kanske bloggar något när jag kommer hem, vi får väll se!<3




PUSS PUSS

kommentar-

Anonym om nu drar jag snart!:
vilka bloggar läser du?

10 September, 14:13

sv; ganska många faktiskt! men dom jag följer varje dag är väll; kenzas.blogg.se - alicernb.blogg.se - veys.blogg.se - noralife.blogg.se - zoloz.blogg.se (vi vet att vi heter samma ;)) - rouz.blogg.se och dom jag följer ibland är - mymallan.blogg.se (typ varje dag!) - duro.blogg.se - ohbergs.blogg.se! ♥
tror inte att jag glömde någon <3

baksmällan 1

har kollat på baksmällen 1, stort film tips! satt och typ garva ihjäl mig. alone? ja tyvärr! fett trött man är!, kommer nog somna framför datorn! ska fixa lite på headern, och fixa en ny header till jullan :P so time to start!♥

pusss

photoshop

inte så bra bild men såhär ser det iaf ut där jag jobbar med mina designer. och jag tippas stort om photoshop! jag använder mig av CS5 och det tycker jag är bra! men datorn vi har photoshop på står inte i mitt rum det är liksom inte min! men det är iaf ett STORT tips! <3

kommetar - photoshop

KommentarTid
Anonym om dagens:
du har photohop eller hur? är det som picnik eller? eller är det som alla säger jätte svårt? tacksam för svar (:

sv;  ja det har jag! nej det är inte als likt picnik, kan visa hur det ser ut, asså ja det är svårt  i början
men asså man lär sig rätt snabbt! <3










dagens

PUSS

fun night?!

godmorgon gullungar! vi hade skit kul igår! det roligaste var ju när vi helt plötsligt börja skrik sjunga moves like jagger och putta ner varann i soffan och hon gjorde nått tai chaangoo (s) /karate grepp och hon tog  mig på nått sätt så hon ba slängde mig upp i luften sen ba BOM ner i soffan! gud va vi skratta åt det! för hon har också gått på det! men vi kom på en dans, vi dansa ute i beck mörkt mörker! men vi tog en massa bilder, mäst med hennes kamera men i början tog vi med min mobil.
snyggt då -.-♥
söta ida <3
bra kamera man har på mobilen då -.- men hade blixt så det kan ju vart det? <3
PUSS

mobilblogg! <3

Bloggar ifrån mobilen, vi kollar på glee. Eller vi väntar egentligen bara på att bröllopsduellen ska börja på fyran <3 men vi har haft jätte kul hit in tills iaf! ska fixa headern lite, men imorgon då då!

nu drar jag snart!

drar snart, ha en bra kväll! kram.

header till natahlie, hon ville bara ha en enkel med vit bakrund och....


här har du tre headers att välja mellan, jullan <3

typ rosa på alla, sry glömde att du ville ha olika färger :P ♥
PUSS

den första dårå, och den andra nästa gång? <3

KommentarTid
Felicia Bhuiyan om vilken ska jag ha? fett svårt att välja själv!:
snälla ta den förtsa du kmr få mer läsare! :o <3

10 September, 11:25
Malin Åslund om vilken ska jag ha? fett svårt att välja själv!:
hihi den fööösrta! :P byyt nuuuu! :$ <33333

09 September, 18:20
Felicia Bhuiyan om vilken ska jag ha? fett svårt att välja själv!:
den första luungt!! :D

09 September, 18:20
julia om vilken ska jag ha? fett svårt att välja själv!:
den första är sjukt snygg! ta den
IP: 2.64.228.108
sv; kej, men den blir liksom lite suddig :P<3

dagens

halsduk; gina 99:-
tröja; gina 99:-
shorts; ?

gud va söt kenza är!


negativ tjej eller?

godmorgon med ett stort gäsp! gash asså, får damp på väckarklockan på mobilen!! den har inte funkat nån gång dom senaste 2 veckorna men idag jag idag funkar den -.- jag som tänkte sova hela dagen så ba vaknar jag halv 7 PÅ MORGONEN! hade sämsta kvällen igår hade så jäkla ont i magen! :S har haft det hela veckan, men bajs vilket negativt inlägg jag skrev här nu vah? nu måste jag ju skriva om nått positivt med ju?! ja jag ska till kompisar ikväll! fett kul! vi har alltid jätte kul ihop! haha en gång var vi på en restaurang och så fick man ta gratis godisbjörnar! EN SKED! men vi sprang ditt och ba tog sen sprang iväg igen. sen tog vi en påse och en sked och gömde oss och ba hällde i ;) haha minnen asså* ♥
PUSS

HEADER-

header till lollipopjulia.blogg.se

puss

snacks till fredag kvällen...

nu drar jag ner till Konsum, och köper lite fredagssnacks och kanske hyr en film.
japp måste fixa och sånt för dagen jag längtat efter hela veckan! inget speciellt eller joo FREDAG! men glöm inte att kommentera inlägget nedan om vilken header jag ska ha! i need help you know! ;) gick igenom gamla bilder i datorn gud asså kanske lägger upp några senare ♥ fast man ser ju lite muppad ut på en del! en del som var ens favorit bilder då! ;) men gud hittade en gammal dagbok som jag skrev i för 2 år sen under min säng! gud vad gulligt! tänk att man skrev dagbok då! ♥
när jag, avan, siri, rebecka och mickis (hon var nt med på bilden) var på let´s dance :)
puss

vilken ska jag ha? fett svårt att välja själv!

eller
plz kommentera vilken jag ska ha! ♥
PUSS

planer för helgen..

jag tror inte jag har några planer för helgen eller joo... kanske.
ska till kompisar imorgon men det är typ på kvällen så resten av helgen är solo! tänker sätta min och plugga till NO provet. känner mig fett taggad för den här terminen, ska ha överträffat! fast i matte är det osäkert, det är klart mitt sämsta ämne. nu tänker jag inte blogga mer om plugget ganska klart att det är ontressantaste man kan blogga om, eller? aja what ever, gillar ni ny designen? tycker om den! liksom rätt olik alla andra jag gjort, eller egentligen inte. alla mina är typ cover på min föra! men gillar iaf den här designen skarpt!
snyggish bild ;) ♥
PUSS

nu känner man sig bra! ^^

spola fram till 1.34 om ni inte kolla på hela. men när jag har mina jeans shorts dom där fickorna hänger ut, så ba säger en massa ba "dina fickor hänger ut" jag ba " i konow what" kolla nu där 1.34 och säg det igen ;) ♥
puss

wanties från fokiwa.se!

vill helst ha dom två virkande tröjorna längst ner. och dom är ganska billiga men slut solda :/ ♥
puss

dagens fråga

vilken av dom ska i menyn tycker ni? ♥
KRAM

dagens

inte riktigt, men de blev för varmt under dagen så byte ifrån min puffiga varma tröja ifrån cubus till det här linnet :P wooow va stor ;)<3
PUSS

nu är det FREDAGS MYYYSSSSSS!

skulle va med alice idag, you know? men hon dissa mig, eller hon hade glömt så det blev inget... men idag hade vi iaf met/fiske VM på gympan. det gick ju bra för mig och emmy, or nt! alla fick typ fiskar bredvid oss vi ba stog där och fick naada! ;) ♥ trogna fiskare vi är (-.-) ♥ och nu är det fredag och det betyder sovmorgon imorgon gud va skööönt! ♥
jag och jullan ♥
PUSS

-

freeedaaaag!! gud va skönt! men seriöst, måste ju fixa header man ser ju lite av den IGEN på sidan! men får väll göra en ny då, men den blev ändå lite för mycket, fast blev ändå rätt nöjd med den.. aja what ever har värdens skönaste outfit idag. ni ser ju sen! :) ♥

godnatt bloggen! och nej jag ska inte slagga än men kommer inte blogga mer ikväll ;)<3

kollar på robinson, nån annan som gör det? såklart ni gör ju! känns ändå som om det är en "tradition" att kolla på det! även fast det är på torsdagar inte fredagar! ah! älskar våra nya fredag slutar ju kvart över 1 imorgon! men ska va med alice efter plugget dårå! ♥

PUSS

trött tjej!

gör typ bara 1 s inlägg, borde kanske börja göra fler saker! ;) men är riktigt nöjd med den nya desigen! fast headern vissas lite till där på sidan men det gick inte att fixa -.- asså nu är min hörsel förstörd! min brorsa har kompis här. dom är ute och jag hör dom som om dom stog och skrek mig i örat :P idag kollar jag på idol sen så ska jag slagga! är trött så när jag bara blundar lite så slocknar jag typ! gash, asså behöver verkligen helg nu! sa sova över hela lördagen om det går om jag planerat ;) ♥

PUSS

tycks om nya desigen?

tryck på f5 eller uppdatera sidan, om du inte kan se den<3

gör om desigen!

ska göra om designen så det kanske kommer se lite amatör aktigt när ni ser det nu :P ♥

i´m home!

hemma ifrån plugget nu! och nästa vecka nån gång ska jag och alice kanske till the voice! :D om det funkar för dom då! fett kul vah? men idag på syslöjden fick vi trycka på tyg, sluta in att läsa än! vet att det handlar om plugget men ändå, läs! och så fick man göra det på en tröja, jag tryckte dårå OMFG! och grejen är att det såg skit proffsigt ut! PÅ ALLAS! men nu ska jag fixa lite smoothie till mig själv! lunchen i skolan kan man ju inte leva på, bläää asså!
PUSS

två grymt bra sångare!

nu drar jag till plugget. först bara lägga mina säkra gissningarna på vinnarna i idol Moa lignell och Andre zuniga eller dom två kommer till finalen! KLART! dom två är ju jäkla grymma! men ärligt älskar andres hesa röst! och Moa är ju grym på att göra låtar men det hjälper ju egentligen inte i idol. men hon är ju bra på att sjunga med! ;)

PUSS

godmorgon

godmorgon sötisar! ah! tråkigt väder idag med! gud asså sommaren är väll inte slut än? gud vad jag längtar till 13 års dagen vet att det är ganska långt kvar men då kan man få ett kreditkort eller något kort som man lägger in pengar på iaf! och själva kortet är ju gratis, sen är det bara att lägga in alla sina pengar! najs?!
PUSS

LÄNKBYTE

länkbyte med → lollipopjulia.blogg.se

KLICKAAAA PÅÅÅ BILDEN ELLER LOLLIPOPJULIA OVAN...... <3


hawaii five-0 in my ♥

Hawaii five-o ikväll då! det blir smoothie och kokosboll ♥ är det bara jag som väljer kläder dagen innan? tar typ en massa kläder och passar ihop dom ;) men är det idol idag med? det är ju typ varje dag! men det är ju bara bra ju! ♥ har fixat lite på headern tycks? aja den är ju bara tillfällig :P♥
han är ju inte bra på att sjunga liksom men låten är najs alla sjunger liksom på det, jag med ;)♥
PUSS

-

haha, skulle ni bli irri om en massa sten kom ner på er tomt ifrån en lyftkran utan att veta vrf? ja det hände iaf för nån minut sen! men det var något om att vi skulle fylla ut en grej med det :P det känns hela tiden som om det är helg, och blir as ledsen när det inte är det :( ♥ aja har en massa läxor att göra så bara att börja jobba <3
bilden är muppad, jag vet.... ♥
PUSS

haha älskar hennes blogg!

dom är ju på modejakten ni vet! <3

har gjort nya headers till matilda

hon ville ha med ett hjärta på. och jag hade inget för mig så gjorde några alternativ på hjärtan ♥




(min favorit)


ja nu har du flera att välja mellan, hoppas du blev nöjd! <3


regnade bara lite idag :P<3

Hemma efter värdens regndag! seriöst har nog inte ett ända torrt ställe på mig. och så smart som jag är så tog jag jeans idag! dom klibbar sig bara fast på benen när dom blir blötta! -.-♥ alla vet väll att vart jag mig i värden i vänder och when a held you av moa lignell är gryma? för om ni inte har hört dom måste ni ju göra det!!! ;)

PUSS

dagens

ingen bra bildkvalite på morgonen..
vanlig slarvig flätta
halsduk: gina tricot 99:-
tröja: ?
midjeskärp: h&m 99:-
byxor:- kapp al (s) ?
PUSS

godmorgon

det slappaste dagen i veckan idag rå :) skulle vart med lucy men hon är sjuk, KRYYYYA!♥ men vet inte om jag ska va med nån eller så. annars skulle det va skönt att få vila lite! jag har vart trött i veckor nu asså att jag nog skulle kunna blunda på lektionen och somna på ett knäpp -.- <3
PUSS

headres till matilda<3

har gjort 3 headers till Matilda, asså hon ville välja mellan typ 3 ♥
vilken är snyggast då? <3
till matilda: om du vill ha en design i själva mallen av bloggen skicka inloggnigs upg. till mig <3
PUSS

hemma och klar för house<3

hemma ifrån volleybollen nu då, och har gjort en ny header! tycks? vet att jag har bytt en massa gånger men vill liksom bli nöjd! och är inte als nöjd med den jag jorde nu så ska göra en ny! men nu ska jag sätta mig och kolla på House and i know! jag är ett freak i house ;) ♥

ah! runrik problem... IGEN

snart ska man dra till volleybollen dårå. ah!, bara MÅSTE skriva en grej, alla tror att jag härmar en tjejs blogg med föra headern och bakrund och allt. men det här är en design som man kan fixa gratis på en hemsida. just so you know! blir glad att statistiken är nästan lika som mevickan nurå! :) men gud! vet att jag redan har sagt det men Moa lignell är ju bara för BÄST! så avis på ehnnes sätt att skriva låtar! ♥

lyssnade precis på en liten 2 årig tjej som sjöng r&b as söt!
PUSS

bråkar eller garva?

kom precis hem ifrån alice! jag var ju inte där så länge ska ju på volleyboll snart. men vi gick balansgång på deras staket, men BÅDA jag och alice är väldigt dåliga förlorare (-.-). så vi ba typ valice bråka, asså vi ba nej du fuskar! nej det gör jag inte!!! JOOOHOOO! du gick upp igen och mer... grejen är att varje gång jag och alice "bråkar" garvar vi typ hela tiden ;) <3
PUSS

grym?

godmorgon! shit måste ju fixa en massa texter och allt! ;) sitter och lyssnar Moa Lignell gud va hon är grym! får hon ingen sång karriär får hon en låtskrivade karriär! ♥ idag hänger jag iaf med alice en stund efter school. men ett tag dårå har ju volleyboll idag med. japp, nu måste jag dra, tyvär ;P<3
trött tjej?!<3
PUSS

grym på att sjunga och skriva låtar? ÄLSKA!

'
grym?!?!
PUSS

idol!

snart börjar idol dårå! tycker adutionerna (S) är bättre en själva programmet! andre, han med hesa rösten och hon som hade en egen låt asså den sista när juryn ba "du skriver hitlåtar" va klart bäst! men nu börjar det så måste draa!
vet tat jag hade den på mevickan igår men nu bloggar jag inte på den längre och hinner inte gör en till :P<3
PUSS

bra mascaror

 

jag har alla tre och dom är gryma! tycker ni ska lämna datorn och dra och köpa alla tre! ;)

PUSS



första inlägget på den här bloggen dårå!<3<

ja då har man bytt blogg då! inget fel på den föra bara att jag tröttnat på namnet "mevickan" så "soloz" gillar jag bättre! det är ju ingen annan bloggning eller så! samma blogg bara olikt namn ;) <3 känner inte riktigt att jag behöver bäretta om mmig själv, har säkert typ samma bloggläsare som förut ;)♥
hoppas ni stannar!
PUSS

RSS 2.0