dissar/hissar


(lite fejlad dissar skylt)

att vara sjuk- hatar att vara sjuk, att ha ont och såsa hela dagen, och känna sig som en sackosäck som inte kan göra något.
när mobilen tar slut på batteri- man har ingen tilgång till internett och kan inte nå någon med sms eller genom att ringa.
♥ när alla snygga kläder ligger i tvätten- man letar och letar i garderoben efter några kläder som passar och hittar naada.
att försova sig- man får panik när man kollar på klockan och den är några minuter för mycket för att få en lungn morgon.
när det inte finns något på teven och man har gjort allt på datorn och alla läxor- man sitter och nästan somnar sittande i soffan för att inget finns att göra.
 när man måste sminka om sig- när man sminkat sig och känner för att testa något nytt, och det bara blir fel. man får panik och försöker få bort bara just det men det funkar inte så man får börja om helt.
läxor- när man börjar skolan eller är imitten av en termin får man panik av alla läxböker som finns i väskan! det skulle inte ska att dra ner lite på läxorna.


häliga sommardagar- när man är på stranden med kompisarna bada, sola, läsa tidningar och spela beach voleyboll, HÄRLIGT!
bruna ben- innan sommaren har man bleka vita ben, men efter en hel solig sommar på stranden får man snygga bruna ben+ resten av kroppen blir brun med.
shopping- jag ÄLSKAR att shoppa kläder! man kan säga att jag är rätt beroende. en del gillar inte att shoppa eller kläder, men jag älskar det! tyvär tar in plånbok smällen för det ;)
mysiga kvällar med familjen och vännerna- när man har mysiga/roliga kvällar med kompisarna eller familjen, snacks, filmer ja den meningen är ett ord - fredagsmys!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0